Kärlekens Cirkel

Gudinnor, fantasier, zodiaken, stjärnor, grafik, design, magi, häxor, vargar, naturen, ockultism, myter
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Neptune in Pisces - Neptunus i Fiskarna

Go down 
AuthorMessage
Runa
Admin
avatar

Posts : 38
Join date : 2010-07-16
Age : 56
Location : Göta Land

PostSubject: Neptune in Pisces - Neptunus i Fiskarna   Fri Apr 08, 2011 2:29 pm

Neptune in Pisces - Neptunus i Fiskarna
Neptunus
Neptunus är planeten som kopplas till upplösningen av egot, av den materiella bundenheten och av de blockerade känslorna. Och genom det vägleds vi i vår andliga utveckling. Neptunus hjälper oss att utveckla en samhörighetskänsla. Genom vår känslighet och sårbarhet blir vi mera förstående för varandras svårigheter. Med hjälp av fantasin kan vi förstå andra dimensioner av tillvaron, än den rent fysiska. Och uppleva hur vi är "stoftkorn, men en del av Gud". Neptunus har att göra med förvirring, mysticism, fascination, liksom med klarsyn. Förvirring och klarsyn, som polarieter på samma variabel. Den associeras även med fantasi, drömmar, både natt- och dagdrömmar.

Negativa aspekter på Neptunus ger tankeoreda, besvikelser och missförstånd, medan positiva aspekter ger förståelse, inlevelse, intuition, medialitet, föreställningsförmåga, kreativitet och högre former av kärlek. Neptunus är som en högre oktav av Venus. Neptunus husplacering berättar om det område som du idealiserar, fantiserar om eller är förvirrad över. Det kanske också är ett område där du känner att du måste tjäna andra, eller där du är mycket öppen och sårbar. Brist på Neptunusenergi ger ofta svårigheter att leva sig in i andra människors situation, brist på fantasi och visioner. Liksom brist på sensitivitet. För mycket Neptunusenergi, och särskilt om man har laddade aspekter på Neptunus, innebär ofta starka känslor av otillräcklighet, benägenhet för fobier och en längtan till att fly verkligheten, antingen med fantasins hjälp eller med droger.

Min Neptunus-sida finns på http://vetteljus.org/gneptunus - insidan på http://vetteljus.org/gneptunus/gudinnan
På Zodiak-sidan finns mer om astrologi: http://vetteljus.org/gzeus/zodiaken

_________________
Minns vem du är och varför du är här!
Back to top Go down
View user profile http://vetteljus.org/karleken
 
Neptune in Pisces - Neptunus i Fiskarna
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DE SPS Tank

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kärlekens Cirkel :: Zodiaken & Stjärnor :: Vår zodiak-
Jump to: